Actualitate

Primarul Emil Boc, nemulțumit de felul în care s-a făcut deszăpezirea: Nu plătim serviciile și aplicăm sancțiuni

Primarul Emil Boc s-a declarat nemulțumit de felul în care firmele s-au ocupat de deszăpezirea străzilor, după zăpada căzută în ultimele zile.

“Nici eu nu sunt mulțumit de intervenția pe care au avut-o firmele de deszăpezire de ieri. Dacă pe partea de material antiderapant lucruriule au fost în regulă, partea care a ținut de curățenia șoselelor, de pregătire a transportului în comun și a traficului de dimineață a lăsat de dorit. O să am un raport complet la sfârșitul acestor două zile pentru că există GPS pe fiecare mașină, se verifică toată intervenția de către colegii mei de la serviciul de salubritate și dacă nu au fost efectuate acele servicii nu vor fi decontate sau se vor aplica și sancțiuni. Cert este că, într-adevăr, ieri dimineață o bună parte din drumuri nu erau curățate. Ei s-au prevalat de o prevedere din lege care spune că obligația legală este ca din momentul în care se termină ninsoare au trei ore la dispoziție să facă străzile curate. E adevărat că pe la ora 15.00 străzile erau curățate și a fost o situație de normalitate. Dimineața, însă, repet, după părerea mea, nu s-au mobilizat suficient pentru a pregăti orașul în urma unei zăpezi. Nici nu a fost o zăpadă abundentă. Important este că primăvara este aproape și intrăm într-o altă ordine a lucrurilor”, a comentat primarul Emil Boc miercuri dimineață la un post de radio.

Valul de frig le-a făcut probleme șoferilor, atât în noaptea de luni spre marţi, cât şi ieri dimineață. Drumurile au fost acoperite de polei şi zăpadă şi lăsate aşa fără ca cineva să intervină pentru a le deszăpezi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter