Actualitate

Protest în Cluj. Bulevardul Eroilor a fost ocupat de mii de protestatari

Mii de clujeni au ieşit în stradă pentru a protesta faţă de modificării legilor justiţiei în Parlament, precum şi împotriva PSD. La ora 18:00, când era anunțată ora de începere, pe Bulevardul Eroilor se aflau în jur de 5.000 de oameni, dar sunt aşteptaţi mulţi mai mulţi.

Protestatarii s-au adunat lângă Monumentul Memorandiştilor începând cu ora 18.00 şi au purtat pancarte cu mesaje precum: "Suntem cu ochii pe voi", "Uniţi slavăm toată România", "Dragnea tot nu scapi de puşcărie", "Penalii n-au ce căuta la guvernare".

Ei scandează "Dragnea nu uita, România nu-i a ta", "Demisia", "Dragnea la mulţi ani, cu executare", "Dragnea şi ai lui, trădătorii neamului" şi "Anticipate".


Unul dintre organizatori a declarat că protestul este organizat împotriva modificărilor preconizate de PSD la legile justiţiei. "Nu dorim ca penalii să fie numiţi în funcţii publice", a spus acesta.

La protestul de la Cluj sunt pezenţi şi lideri USR.


De asemenea, ei au scandat "Hoţii", "Mincinoşii", "Jos PSD", "Jos Guvernul", "PSD Ciuma roşie", "Uniţi salvăm toată România", “Ruşine, ruşine, ruşine să vă fie”, “O dorinţă sinceră, România, liberă”, “Cine nu sare, nu vrea schimbare”, “România, trezeşte-te”, “Cluj, trezeşte-te”, “Nu cedăm, nu capitulăm”, “Ieşiţi din casă dacă vă pasă”, “Ultima soluţie, încă o Revoluţie”, “Justiţie, nu corupţie”, “DNA, să vină să vă ia”, “Nu vrem să fim conduşi de hoţi” sau “Bucureşti, nu uita, Clujul e de partea ta”.

De asemenea, în difuzoare a răsunat şi melodia „Imnul golanilor”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter