Actualitate

UPDATE. TRAFIC OPRIT între Cluj și Oradea. Un TIR și o cisternă încărcată cu benzină s-au lovit

Traficul rutier este oprit vineri la prânz pe DN1 E60 între Cluj și Oradea, după o coliziune în care au fost implicate un autotren şi o cisternă (încărcată cu motorină şi benzină).

UPDATE ORA 12.30

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în judeţul Cluj, circulaţia pe DN1 Cluj-Napoca – Oradea s-a reluat, pe un fir alternativ. Din cauza unei coliziuni în care au fost implicate un autotren şi o cisternă (încărcată cu motorină şi benzină), traficul rutier fusese oprit total la km 561+700 de metri, în zona localităţii Bucea.


ȘTIRE INIȚIALĂ

"Un conducător al unui autotren care circula înspre Cluj-Napoca, într-o curbă la dreapta, ar fi derapat, astfel a intrat în coleziune cu o cisternă care venea din sens opus. În urma impactului nu au rezultat victime", au declarat reprezentanții IPJ Cluj.


Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unei coliziuni în care au fost implicate un autotren şi o cisternă (încărcată cu motorină şi benzină), circulaţia rutieră pe DN1 Cluj-Napoca – Oradea este oprită pe ambele sensuri în zona localităţii clujene Bucea. Evenimentul a avut loc în jurul orei 11.30 şi nu s-a soldat cu victime.

Ultimele Stiri
abonare newsletter