Actualitate

Femeie bănuită de omor în Italia, găsită la Pata Rât – VIDEO

Poliţiştii de investigaţii criminale din Cluj şi Sălaj au depistat două persoane urmărite internaţional pentru comiterea unei infracţiuni de omor în Italia. Acestea au fost reţinute, iar ulterior arestate provizoriu în vederea predării autorităţilor din Italia.

“La data de 2 octombrie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale din Cluj au depistat o femeie, de 41 de ani, care locuieşte fără forme legale în zona Pata Rât, judeţul Cluj, pe numele căreia era emis un mandat european de arestare de către autorităţile din Italia. Cea în cauză este bănuită de comiterea unui omor, în cursul acestui an, în Napoli, Italia. De asemenea, în urma colaborării cu poliţiştii din Sălaj, a mai fost depistată o femeie, de 51 de ani, din localitatea Dragu, judeţul Sălaj, care ar fi acţionat, împreună cu cealaltă, la comiterea infracţiunii. Pe numele acesteia, a fost emis mandat european de arestare”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.

Cele două femei au fost reţinute în baza ordonanţelor emise de către procurori, ulterior fiind dispusă arestarea provizorie în vederea predării acestora autorităţilor italiene.


 

Etichete: italia omor pata rat
abonare newsletter