Actualitate

Ce-l...grija pe competentul Tişe în timp ce Clujul se sufocă cu gunoaie

Foarte vocal imediat după ce prefectul Clujului Aurel Cherecheş a semnalat prezenţa levigatului scurs în urma alunecărilor de deşeuri de la Pata Rât, începând un război al declaraţiilor, acum, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, nu a scos nicio vorbă după ce a fost luat la rost de ministrul Mediului Graţiela Gavrilescu.

În timp ce ministrul Mediului Graţiela Gavrilescu tuna şi fulgera împotriva (in)competenţilor din Consiliul Judeţean pentru modul cum au gestionat problema Centrului de Deşeuri şi a rampei de gunoi de la Pata Rât, Consiliul Judeţean trimitea presei comunicate pe bandă rulantă despre „adevăratele” probleme ale judeţului. Aproape toate comunicatele conţin vorbele de duh ale preşedintelui Alin Tişe.

Primul comunicat: „Strada cu îngeri” a cucerit publicul Festivalului de la Subotica


„Felicit întreaga echipă a Teatrului de Păpuşi pentru această reuşită, o nouă  recunoaştere internaţională a talentului şi a dăruirii de care dau dovadă în nobila strădanie prin care fac viaţa mult mai frumoasă pentru generaţii întregi de copii clujeni şi nu numai”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Al doilea comunicat: 36 de drumuri judeţene au beneficiat de lucrări de modernizare sau întreţinere în primele nouă luni ale anului


“Mă bucură faptul că, deşi lucrările vor continua atâta timp cât vremea o va permite, am ajuns la acest moment al bilanţului după primele nouă luni, iar clujenii pot avea o imagine de ansamblu asupra lucrărilor pe care le-am derulat, practic, pe întreg teritoriul judeţului. Acestea au vizat toate zonele, atât cele care fac legătură directă cu capitala de judeţ, cât şi cu celelalte oraşe, dar şi drumuri de mare importanţă din punct de vedere turistic, ori cu un aport important în economia judeţului”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

A urmat: Schimb de experienta si de bune practici cu experti polonezi la Scoala Gimnaziala Speciala Dej


„Este o iniţiativă mai mult decât lăudabilă întrucât, prin această experienţă, Şcoala Specială Dej contribuie la nivel comunitar la deschiderea spre Europa, la diseminarea de bune practici educaţionale ale şcolii româneşti şi aduce plus valoare comunităţii educaţionale prin percepţia de şcoală resursă de bune practici”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Şi încă unul: Fotoreportajul etnografic „Dansul mastilor”


Premieră pentru un comunicat de presă al Consiliului Judeţean să nu conţină o declaraţie de la preşedintele Tişe.

Culminând: Consiliul Judetean Cluj premiază excelenţa în educaţie


“Consiliul Judeţean este şi va rămâne un susţinător activ, inclusiv financiar, al învăţământului clujean şi al elitelor acestuia, conştient fiind că viitorul comunităţii depinde într-o foarte mare măsură de calitatea şi de rezultatele procesului educaţional. Acesta a fost şi motivul pentru care am iniţiat acest demers de acordare a 250.000 de lei din bugetul forului administrativ judeţean în vederea premierii. Doresc să îi felicit pe această cale pe toţi aceşti elevi care prin multă muncă şi seriozitate au obţinut performanţe cu adevărat remarcabile, dar şi pe dascălii care le-au călăuzit paşii în drumul lor spre reuşită”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Şi ziua încă nu s-a terminat...

Ultimele Stiri
abonare newsletter