Actualitate

Trei persoane intoxicate cu fum într-un incendiu la o fabrică din Dej

Trei persoane au fost intoxicate luni cu fum într-un incendiu izbucnit la o linie de vopsitorie piese a unei firme din municipiul Dej.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat, că doar o persoană dintre cele trei a avut nevoie de transportare la spital.

“Trei persoane au fost suspicionate de intoxicare cu fum şi au primit asistenţă medicală, iar una a fost transportată la spital pentru investigaţii. Incendiul a izbucnit la o linie de lucru de vopsitorie piese a unei firme din Dej, unde se foloseau diverse substanţe. La locul incendiului s-a intervenit cu trei autospeciale, două din Dej şi una de la Cluj-Napoca. Incendiul este sub control. Este mai mult fum decât sunt flăcări la locul incendiului, e mai dificil de intervenit, dar nu este pericol de extindere a focului”, a precizat Andrei Biriş.


Un incendiu a izbucnit, în această după-masă, la o fabrică de vopsele din Parcul Industrial din Dej. Muncitorii au fost evacuaţi, iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de urgenţă şi autospeciale de stingere, scrie dejeanul.ro. Pompierii dejeni vor primi ajutor din partea colegilor din Cluj.

În total, 30 de angajaţi au fost evacuaţi, deoarece fumul emanat este extrem de toxic. Un singur muncitor a avut nevoie de îngrijiri medicale. Medicii şi asistenţii se afla la faţa locului şi acordă oxigen celor de la faţa locului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter