Actualitate

Un tânăr a reuşit să dea spargeri după spargeri în mai multe cartiere. Zonele unde acţiona

Poliţiştii clujeni au prins un tânâr de 20 de ani din judeţul Satu Mare care a dat şase spargeri în mai multe cartiere din Cluj-Napoca. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore.

sursa foto cronica de falticeni

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Cluj, conform probatoriului administrat, în perioada februarie 2016 – iunie 2017, cel în cauză ar fi comis 6 infracţiuni de furt pe raza municipiului Cluj-Napoca.

La data de 11 februarie 2016, tânărul ar fi sustras mai multe pachete de cafea dintr-un complex comercial, din cartierul Gheorgheni, în valoare de circa 100 de lei, prejudiciul fiind recuperat ulterior.


De asemenea, la data de 14 februarie 2016, acesta ar fi sustras mai multe produse dintr-un hypermarket, din cartierul Mărăşti, cauzând un prejudiciu de circa 300 de lei, prejudiciul fiind recuperat.

La data de 17/18 iulie 2016, tânărul ar fi pătruns prin efracţie într-o anexă situată la subsolul unui imobil de pe strada Ţebei, din Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras o drujbă şi alte unelte electrice, cauzând un prejudiciu de circa 1.500 de lei.


În lunile martie şi aprilie 2017, cel în cauză ar fi pătruns în subsolul unor imobile situate pe străzile Dâmboviţei şi Bucureşti, din Cluj-Napoca, sustrăgând mulinete, boxe audio, o drujbă, rotopercutor etc., cauzând un prejudiciu total de peste 3.000 de lei.

În noaptea de 31 mai/1 iunie 2017, tânărul ar fi pătruns, prin escaladarea gardului, într-o locuinţă de pe strada Bogdan Vodă, din Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras mai multe bunuri (bani, parfumuri, ceasuri etc.), în valoare de circa 6.000 de lei. 


“Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului”, transmite IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter