Actualitate

Focuri de armă, pietre aruncate înspre poliţişti, ameninţări cu un briceag. Noapte de pomină la Câmpia Turzii

Poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un bărbat și o femeie din municipiul Câmpia-Turzii care au tulburat ordinea și liniștea publică.

sursa foto Jurnal MM

La data de 12 iunie, în jurul orei 22:00 Poliţia municipiului Câmpia Turzii a fost sesizată prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că în cartierul Sâncrai din localitate se află în desfăşurare un scandal.

“Polițiștii au intervenit imediat la locul indicat, iar din primele verificări a rezultat că un tânăr a fost agresat în propria locuință de către o vecină. Polițiștii au identificat persoană în cauză, o femeie de 50 de ani din municipiul Câmpia-Turzii, județul Cluj, care era sub influența băuturilor alcoolice.  Femeia avea un briceag în mână, era agresivă și nu a respectat indicațiile polițiștilor, motiv pentru care s-a realizat imobilizarea și încătușarea acesteia pentru a fi condusă la sediul poliției” au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.


Aceştia mai spun că în timpul “realizării procedurii de încătușare” în zonă a sosit concubinul acesteia, de 40 ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, care a încercat să o elibereze pe femeie.

Bărbatul a fost somat sa înceteze, dar acesta a luat o piatră cu care i-a ameninţat pe polițiști.


“Deoarece bărbatul a devenit periculos, polițiștii l-au somat că vor utiliza armamentul din dotare. Agresorul nu s-a conformat, amenințând în continuare polițiștii, motiv pentru care a fost somat şi unul dintre polițiști a executat un foc de armă în plan vertical. După executarea focului de armă, agresorul a fost încătuşat, ambele persoane turbulente fiind conduse la sediul poliţiei. În urma executării focului de armă nu a fost pusă în pericol viaţa şi intregritatea persoanelor, nu au rezultat victime şi nu au fost produse pagube materiale”, au mai precizat aceştia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter