Actualitate

POZA ZILEI. Ce faci când dai peste un parcometru defect la Cluj? Cauți cel mai apropiat magazin alimentar

În anul de grație 2017, la Cluj, orașul de 5 stele recunoscut la nivel național și internațional ca pol de creștere în IT, încă sunt probleme cu funcționarea unor servicii elementare. Cum ar fi de exemplu, parcometrele.

Șoferii sunt exasperați de câte plângeri au făcut la primărie în ceea ce privește funcționarea necorespunzătoare a parcometrelor din oraș. Este și cazul unui parcometru de pe strada Republicii care vineri afișa "nefuncțional" și apoi un cod de eroare.

Dacă în majoritatea cazurilor, șoferii trebuie să caute singuri parcometre funcționale, chiar dacă la distanțe considerabile față de locul în care au parcat, dacă aleg să își lase mașina pe strada Republicii nu mai trebuie să caute după automate de plată a parcării.


Trebuie doar să meargă la magazinul alimentar din zona Spitalului CFR de unde, pe lângă un suc, își pot procura și un tichet de parcare. O spune inclusiv mesajul lipit pe parcometrul nefuncțional: "tichete parcare și 15 metri  mai jos (la scări)"

Dar ce facem cu turiștii străini care nu înțeleg limba? Îi amendăm pentru că din vina noastră nu le putem oferi condiții decente într-un oraș ce se pretinde european?

Ultimele Stiri
abonare newsletter