Actualitate

Accident grav! O dubă s-a izbit violent de un podeț. Șoferul a rămas ÎNCARCERAT - VIDEO

Un grav accident de circulație s-a produs luni dimineață, puțin înainte de ora 06:00, pe DN17, pe raza localității bistrițene Ciceu Mihăiești.

Potrivit primelor informații, conducătorul unei dube care transporta produse de panificație, în timp ce se deplasa dinspre Beclean spre Dej, ajuns pe raza localității Ciceu Mihăiești, cel mai probabil din cauza nepăstrării distanței corespunzătoare față de autovehiculul din fața sa, a acroșat o autoutilitară care a încetinit, cu intenția de a vira la stânga, într-o parcare, scrie dej24.ro.

În urma impactului, conducătorul dubei a pierdut controlul asupra volanului, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit violent de un capăt de podeț. Celălalt autovehicul a fost proiectat pe contrasens, rotindu-se în sens invers direcției de deplasare.


La fața locului au intervenit de urgență pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Beclean, cu o autospecială de descarcerare, două echipaje SMURD, dar și polițiștii.

Ajunși la locul producerii accidentului, pompierii au constatat că șoferul dubei care transporta pâine era prins între fiarele contorsionate. Aceștia au acționat prompt, victima fiind scoasă în scurt timp din epava autovehiculului și predată personalului medical aflat la fața locului. Paramedicii SMURD l-au preluat pe șoferul rănit și l-au transportat la spital pentru îngrijiri medicale și investigații suplimentare.


„Un tânăr în vârstă de 23 de ani din Uriu, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN17, pe raza localității Ciceu Mihăiești, pe direcția de mers Beclean – Dej, nu a păstrat o distanță corespunzătoare și a acroșat o autoutilitară care circula în fața sa, după care a părăsit partea carosabilă și a intrat în șanțul aflat pe partea dreaptă a sensului de mers, izbindu-se de un capăt de podeț. Din accident a rezultat vătămarea corporală a tânărului în vârstă de 23 de ani. Conducătorul autoutilitarei a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că acesta nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul vinovat de producerea accidentului urmează și el să fie testat de polițiști, după ce starea de sănătate îi va permite, bărbatul fiind în acest moment la spital”, conform IPJ Bistrița Năsăud.

Oamenii legii au demarat o anchetă în acest caz și urmează să stabilească circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul rutier.

Ultimele Stiri
abonare newsletter