Actualitate

(In)Competenții din Consiliul Județean Cluj fac cursuri de “calitate şi performanţă”

Proiect de 140.000 de euro pentru 40 de angajaţi ai Consiliului Judeţean Cluj. Cu tupeu, instituţia spune că “adevăraţii beneficiari vor fi cetăţenii”.

“Calitate, Competenţă, Performanţă în Consiliul Judetean Cluj”. Aşa sună noul proiect cu finanţare europeană derulat de forul judeţean. Grupul ţintă al proiectului este format din 40 de angajaţi ai Consiliului Judeţean, respectiv 27 de angajaţi cu funcţii de conducere şi 13 angajaţi de execuţie.

Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei, aceştia vor beneficia de “activităţi legate de recertificarea sistemului de management al calităţii şi de formare profesională”.


“Desigur, beneficiarii indirecţii ai proiectului vor fi, în primul rând, cetăţenii care beneficiază de serviciile oferite de către instituţie, entităţile subordonate Consiliului Judeţean, dar şi celelalte instituţii şi organizaţii cu care instituţia administrativă judeţeană intră în contact în vederea soluţionării diverselor probleme”, anunţă cu tupeu Consiliul Judeţean Cluj.

Ca şi cum nu era de ajuns că unii funcţionari au fost plătiţi regește pentru investiții europene ”moarte și îngropate”, au primit sporuri salariale care aproape le-au dublat salariul pentru că s-au implicat “profesionist” în coordonarea unor proiecte cu finanţare europeană, acum, funcţionarii publici vor mai pune mâna pe 624.995 lei (140.000 de euro), valoarea noului proiectul european.


Poate (in)competenţii de la Consiliul Judeţean vor deveni atât de performanţi după finalizarea cursurilor încât vor reuşi să finalizeze Centrul de Deşeuri în timp record, vor inaugura Parcul Industrial Tetarom IV, avioanele vor putea ateriza pe o pistă de 3500 de metri sau judeţul va avea o reţea de drumuri invidiată de toţi europenii.

Ultimele Stiri
abonare newsletter