Actualitate

UPDATE A şaptea zi de proteste la Cluj. Câteva mii de persoane s-au strâns la manifestaţii FOTO

Aproximativ 10.000 de persoane s-au adunat la protestul de luni seară de la Cluj, pentru a manifesta împotriva Guvernului Grindeanu.

UPDATE

Pe traseu, până la ora 21.00 se strânseseră peste 6.000 de persoane, în ciuda vremii, iar numărul acestora a continuat să crească, ajungând până la aproximativ 10.000. Până la ora 21,20, protestul s-a derulat fără incidente.


--------------------------------------------------------

UPDATE

Ora 20.00


Protestatarii au pornit pe traseul Piaţa Unirii, Eroilor, Piața Avram Iancu, cu intoarcere pe 21 Decembrie, Memorandumului, Moţilor, Piaţaa Lucian Blaga și înapoi în Piaţa Unirii.

--------------------------------------------------------


Participanţii la protest poartă pancarte anti-PSD şi scandează, “Jos Guvernul”, “Demisia”, “Hoţii”.

La protestul de duminică, la Cluj-Napoca au participat peste 50.000 de persoane, iar la cel de sâmbătă, peste 40.000. "Continuăm,.Altă întrebare?", este mesajul cu care clujenii au ieşit în stradă din nou, în cea de a şaptea zi de proteste.

“OUG 13 ar trebui să fie retras prin OUG 14, care are o problemă la punctul 2, ceea ce o poate face neconstituțională.  Aceasta ramâne prioritatea numarul 1. Vrem să scăpăm de ea si mergem pana la capat. Există însă și OUG 9, altă ordonanță dată de guvernul Grindeanu, care permite furtul din banii publici. Urmează să ne sincronizăm cu restul orașelor și să venim cu o proclamație clară asupra revendicărilor noastre. Pană atunci există proclamația de la Timișoara”, se arată pe pagina de Facebook a evenimentului.

abonare newsletter