Actualitate

PARCĂRI MAI SCUMPE ÎN CENTRU, de săptămâna viitoare

Primăria Cluj-Napoca anunţă faptul că tarifele la parcările publice cu plata orară din zona centrală se majorează începând de săptămâna viitoare.

Pe lângă creșterea tarifelor parcărilor din zona centrală, noile reglementări se referă și la faptul că se elimină abonamentele de pe străzile aferente zonei tarifare I, cu excepția abonamentelor pentru riverani persoane fizice.

Astfel, dacă până la 31 decembrie 2016 tariful pentru o oră de staţionare în zona I este de 2 lei, începând din luna ianuarie a anului viitor şoferii vor fi obligaţi să plătească 4 lei.


Aceste reglementari vizează un număr de 26 de străzi, toate din zona centrală (zona I): Baba Novac, Bolyai, E. de Martonne, Emil Isac, Eroilor, I.C. Brătianu, I. Maniu, M. Kogălniceanu, O. Petrovici, P-ța Unirii (inclusiv parkingul cu bariere), S. Micu, St. O. Iosif, H. Oberth, Universității, V. Fulicea, C. Daicoviciu, Paul Chinezu, V. Alecsandri, Brassai, David Ferenc, Emil Zola, Gaal Gabor, Tipografiei, Cotită, Sindicatelor, F.D. Roosevelt. În celelalte zone ale orașului tarifele de parcare/garaje rămân neschimbate.

“Prin aceste măsuri, Primăria Cluj-Napoca își propune eficientizarea sistemului de parcare și descurajarea traficului rutier din zona centrală. Precizăm faptul că de marți, 3 ianuarie 2017, se pot depune solicitări pentru eliberarea abonamentelor de parcare, în timp ce taxa abonamentelor de parcare se poate achita  începând de joi, 5 ianuarie 2017 și până la sfârșitul lunii martie 2017”, precizează instituţia.


CITEŞTE ŞI

Boc le face şoferilor viaţa un chin. A micşorat numărul parcărilor din centru şi le scumpeşte pe cele existente

Ultimele Stiri
abonare newsletter