Actualitate

Incident electoral în Florești. O mașină cu însemnele electorale ale unui partid, parcată direct în fața unei secții de votare - FOTO

Un autoturism BMW cu număr de Bucureşti şi având însemnele electorale ale unei formaţiuni politice a stat minute bune parcat în faţa unei secţii de votare din comuna Floreşti amenajată în cartierul Cetatea Fetei.

Astfel, în faţa secţiei de votare a fost parcat autoturismul care avea pe spate lipit un abţibilt cu sigla formaţiunii politice USR (Uniunea Salvaţi România) şi mesajul "în sfârşit, am cu cine”.

La faţa locului s-au deplasat mai mulţi poliţişti care încearcă identificarea proprietarului maşinii, care cel mai probabil se va alege cu amendă sau dosar penal pentru că în ziua votului este interzis afişarea însemnelor aparţinând partidelor politice în preajma secţiilor de votare.


Reprezentanţii MAI au declarat că la nivelul ţării se cercetează 99 de situaţii de posibile fapte ilegale.

“În localitatea Florești din județul Cluj, poliția a fost sesizată cu privire la faptul că o mașină parcată în fața unei secții de vot are pe geam un afiș al unei formațiuni politice. Conducătorul autoturismului a fost identificat de polițiști care vor lua măsurile legale ce se impun. La nivel naţional au fost constate 11 contravenţii şi 17 posibile infracţiuni, legate de coruperea alegătorilor sau continuarea propagandei electorale”, au precizat aceştia.  

Ultimele Stiri
abonare newsletter