Actualitate

Tramvaiul lui Moş Crăciun a fost pus în circulaţie. Copiii primesc bomboane şi îi pot trimite scrisori Moşului - GALERIE FOTO

Tramvaiul lui Moş Crăciun a fost pus, luni, în circulaţie de către Primăria Cluj-Napoca şi Compania de Transport Public (CTP), copiii primind bomboane şi având posibilitatea să îi scrie Moşului ce cadouri doresc să le fie aduse.

Tramvaiul lui Moş Crăciun, care traversează în fiecare an, în luna decembrie, municipiul Cluj-Napoca de la un capăt la altul, a fost pus luni în circulaţie, oferind astfel celor mai mici dintre călători prilejul unei întâlniri cu Moşul.

Tramvaiul a plecat la ora 17.00 din faţa Gării din Cluj, iar până în Ajunul Crăciunului copiii care vor circula cu el vor putea să primească bomboane şi să lase aici, într-o cutie special amenajată, scrisorile pe care le-au scris pentru a transmite ce cadouri vor să primească anul acesta.


 „Începând cu ora 17:00 am pus în circulaţie, din Piaţa Gării din Cluj-Napoca, cel mai aşteptat tramvai al iernii, «Tramvaiul lui Moş Crăciun», special decorat, iar de la difuzoare se aud colinzi şi cântece adecvate sărbătorilor de iarnă. Acesta va circula zilnic, între orele 17 – 20, până în 24 decembrie, pe linia 101 a tramvaiului, pe traseul Piaţa Gării – strada Bucium. Copiii se întâlnesc cu Moş Crăciun în tramvai şi îi vor putea scrie acestuia ce cadouri îşi doresc să le fie aduse şi pe care să le găsească sub brad. Iar scrisorile le pot pune în cutia poştală special amenajată în tramvai”, au spus aceştia.

Copiii care au urcat, luni, în Tramvaiul lui Moş Crăciun i-au spus poezii Moşului, au colindat şi au primit, în schimb, bomboane.


Pe tot parcursul lunii decembrie, copiii din Cluj pot vizita Târgul de Crăciun, unde, pe lângă bomboane, turtă dulce şi jucării, au ocazia de a vedea spectacole special concepute pentru ei de diverse trupe sau de a primi tot felul de surprize, iar cei mai activi dintre micuţi pot să dea o tură pe patinoar.

Ultimele Stiri
abonare newsletter