Actualitate

Imagini SUPERBE cu viitoarea bază sportivă din Gheorgheni

Complexul Sportiv Gheorgheni a intrat în faza recepției finale și a obținerii avizelor de funcționare.

Proiectul este realizat de Primăria Cluj-Napoca în parteneriat cu Compania Națională de Investiții și se întinde pe o suprafață de 9,4 hectare în cartierul clujean Gheorgheni.

Baza sportivă va avea caracter public, cu acces gratuit pentru toți cetățenii. Cuprinde terenuri cu nocturnă - 3 terenuri sintetice de mini fotbal, 3 de tenis, 2 de baschet; 1 teren de tenis cu peretele, 2 de badminton și 2 de volei de plajă - unde accesul se va face cu rezervare prealabilă.


În ceea ce privește zonele interioare, Complexul Sportiv Gheorgheni include piste de popice, spațiu și dotări pentru tenis de masă, precum și o sală multifuncțională.

De asemenea, noua bază sportivă este dotată cu aparate și echipamente pentru exerciții fizice în aer liber; aparatură pentru exerciții fizice dedicate seniorilor; echipamente pentru amatorii de cățărări, parkour; spații de joacă pentru copii de toate vârstele; amfiteatru în aer liber (428 locuri); pistă de alergare; pistă de biciclete/role agrement; pistă role viteză; teren de paintball cu obstacole; Parc Aventură - trasee prin copaci, pe frânghii și alte instalații; alei de promenadă și spații verzi generoase.


După finalizarea recepției și obținerea tuturor avizelor necesare funcționării, noul Complex Sportiv Gheorgheni va intra în circuitul public. Accesul în Parcul Gheorgheni şi utilizarea terenurilor sportive vor fi gratuite.

Imaginile au fost postate de primarul Emil Boc pe pagina de Facebook.


Valoarea investiţiei s-a ridicat la 20.255.273,44 lei fără TVA.
Constructor: S.C. Nord Conforest S.A.
Proiectant: S.C. Civitas Proiectare S.R.L.

Ultimele Stiri
abonare newsletter