Actualitate

Ce puteți vedea mâine la Comedy Cluj

Aproape 150 de filme pot fi vizionate în cadrul ediției a opta a Festivalului Internațional de Film Comedy Cluj.

Imagine din piesa de teatru Orb de mină Imagine din piesa de teatru Orb de mină

Ziua a patra de Comedy Cluj aduce filme și teatru. Luni, la Cinema Florin Piersic rulează Asu Mare 2, de la ora 15.00, urmat de o sesiune de Scurtmetraje 2, de la ora 18.00. La ora 20.30, puteți vedea Chiar în cel mai bun moment al vieții, iar la ora 22.30, seara se încheie la Cinema Florin Piersic cu Șpagă de intrat în Rai.

La Cinema City Iulius rulează de la ora 15.30 Secretul lui Zohar, urmat la 17.30 de Unde ești, amice? și Competiție Lorna, de la ora 20.00. Ultimul film pe care îl puteți vedea astăzi al Cinema City Iulius Mall este Nimeni nu vorbește de noi, cu începere de la ora 22.30.


La Cinema Victoria rulează de la ora 14.00 La marginea drumului, de la ora 17.00 Întâlnire dublă, de la ora 19.00 Cecul și de la ora 21.30 În căști: un …

În programul Comedy Cluj, puteți vedea și piese de teatru. Sărătean va aduce, mâine, de la ora 19.30, spectacolul „Orb de mină”, în Sala Euforion a Teatrului Național. Textul scris de Csaba Székely tratează cu haz teme dificile: xenofobie și prejudecată, vină și singurătate și chiar simposibila mântuire. Piesa e îmbibată de umor și-i determină pe spectatori să râdă în hohote ca la cea mai veselă comedie bulevardieră. În distribuţie: Mihai Coman, Emöke Boldizsár, Codruța Vasiu, Iulia Popa, Pali Vecsei, Cristian Stanca.


Bilete pentru toate proiecțiile și piesele de teatru din cadrul Comedy Cluj #8 pot fi achiziționat online pe www.eventbook.ro.

Festivalul Internațional de Film Comedy Cluj are loc la Cluj‑Napoca în perioada 21-30 octombrie 2016 și este organizat de Fundația Europeană pentru Cultură Urbană, cu sprijinul Banca Transilvania și Centrul Național al Cinematografiei.


Aproape 150 de filme alcătuiesc programul celei de-a opta ediții a celui mai mare festival din Europa dedicat exclusiv comediei! Lungmetraje din toată lumea, chiar și din Coreea de Nord, scurtmetraje independente, scurtmetraje studențești, piese de teatru comic vor putea fi văzute la Cinema Florin Piersic, Cinema Victoria, Cinema City Iulius Mall, Cinema Dacia și Teatrul Național Cluj-Napoca. Bilete pentru toate evenimentele se găsesc la caseriile locațiilor și online pe eventbook.ro.

În competiția pentru trofeul decernat “Celui mai bun film” concurează 8 comedii din Arabia Saudită, Italia, Germania, Filipine, Spania, Israel, Brazilia și Franța. Într-o lume adesea dezbinată, umorul ne unește! Germania și Grecia au făcut haz de necaz împreună pe seama banilor (”Highway to Hellas”), Israelul a gătit cu Iranul un ”Atomic Falafel”, iar saudiții au îndrăznit să pună un sutien roz dantelat pe afișul filmului ”Barakah meets Barakah”. Aceste lungmetraje vor fi jurizate de regizorul Florian Mischa Boder, premiat anul trecut de publicul Comedy Cluj pentru ”Singurătatea unui asasin înainte să tragă”, Domnica Cîrciumaru - director de casting în film și televiziune, Ronan Doyle - critic de film din Irlanda, Sophia Freeman - producătoarea festivalului de film London Comedy (LOCO) și Carl Haber - scenarist, producător și fondatorul Școlii Internaționale de Film de la Roma.

Ultimele Stiri
abonare newsletter