Actualitate

Foştii PDL-işti, tot mai des la audieri. Adriean Videanu este audiat la DIICOT

Cercetările au fost reluate în dosarul Romgaz - Interagro, în care sunt vizaţi omul de afaceri Ioan Niculae şi Adriean Videan, după ce rechizitoriul a fost infirmat de procurorul ierarhic superior celui care l-a instrumentat.

Surse judiciare au declarat pentru agenţia de presă MEDIAFAX că procurorul ierarhic superior celui care a instrumentat cauza a infimat rechizitoriul în dosar, iar ancheta a fost reluată de către procurorii DIICOT.

În dosar, omul de afaceri Ioan Niculae este cercetat pentru instigare la abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, sustragere de sub sechestru şi spălare de bani.


În cazul lui Adriean Videanu, ministru al Economiei în perioada decembrie 2008 - septembrie 2010, DIICOT a obţinut aviz pentru începerea urmăririi penale de la preşedintele României pentru infracţiunile de constituire a unui grup infracţional organizat, abuz în serviciu şi complicitate la delapidare.

Un alt nume sonor care are probleme cu justiţia este fostul copreşedinte al PNL, Vasile Blaga. Acesta se află sub control judiciar.

Ultimele Stiri
abonare newsletter