Actualitate

Cepul, un „lucru nemțesc” care l-a încurcat pe Boc

Înarmat cu un ciocan și un șorț de cârciumar, primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a fost învins de un cep „nemțesc”, vineri seara, la inaugurarea unui eveniment dedicat culturii germane.

Primarul Emil Boc a încercat, vineri seara, să dea cep unui butoi cu bere în cadrul unui eveniment organizat de o asociație comercială Româno-Germană, dar nu a reuşit, situaţia fiind salvată în cele din urmă de unul dintre organizatori, iar invitaţii au ciocnit câte o halbă de bere nemţească.

Edilul, îmbrăcat cu un şorţ, a încercat să dea cep butoiului cu ajutorul unui ciocan din lemn, dar nu a reuşit din prima. A încercat şi a doua oară, tot fără succes, fapt ce a prilejuit o serie de glume legate de celebra sintagmă ''lucru nemţesc''. Ulterior, primarul a ciocnit prima halbă de bere cu ambasadorul Germaniei în ţara noastră, Werner Hans Lauk. Primarul Emil Boc a vorbit despre importanţa investiţiilor germane în Transilvania şi Cluj şi despre oportunităţile pe care acestea le oferă comunităţii din regiune.

Ultimele Stiri
abonare newsletter