Actualitate

Violoncelistul clujean Adrian Naidin, internat după ce a căzut de la etaj în timpul unor percheziţii

Violoncelistul Adrian Naidin este internat la Spitalul Elias după ce a căzut de la etajul locuinţei sale în timpul unor percheziţii făcute de ofiţerii antidrog, susţinând că aceştia din urmă au greşit adresa; surse din Poliţie declară că locaţia era cea corectă şi că s-au găsit droguri.

Sursa foto: Facebook personal Sursa foto: Facebook personal

Violoncelistul Adrian Naidin a scris pe pagina sa de Facebook că miercuri dimineaţă a fost internat la Spitalul Elias după ce a căzut de la etajul casei în care locuieşte, în timpul unei percheziţii. Artistul susţine că poliţiştii ar fi greşit adresa.

"Mă aflu la spital din cauza incompetenţei unor poliţişti. În această dimineaţă, o patrulă de intervenţie mascată a Poliţiei a descins la unul dintre vecinii mei. Din păcate, oamenii legii au greşit uşa şi au crezut că uşa de acces în apartamentul meu dă către un rai al drogaţilor, deci au spart-o şi au intrat peste mine. Fiind luat din somn şi fiind în stare de şoc, crezând că au intrat nişte bandiţi peste mine, am încercat să scap, dar am căzut pe geam, de la etaj. Am fost transportat la Spitalul Elias de urgenţă şi o echipă ce medici se ocupă în clipa de faţă de fracturile mele.", a scris Adrian Naidin pe pagina sa de Facebook.


Ce au găsit poliţiştii?

Surse din rândul anchetatorilor au declarat pentru MEDIAFAX că ofiţerii antidrog nu au greşit adresa şi că în casa unde locuieşte violoncelistul Adrian Naidin au fost găsite mai multe cantităţi de droguri.

"În urma percheziţilor, în locuinţa principalului suspect, au fost descoperite aproximativ 500 de grame de cannabis, 5 grame de cocaină şi o instalaţie completă pentru cultură indoor de cannabis", se arată în comunicatul Poliţiei.


Artistul îşi anunţă publicul că a fost amânat concertul din data de 10 octombrie.

"Ştiu că spectacolul din data de 10 este aproape vândut, urma să aflaţiu de planuri viitoare, concertele pe care le pregăteam, de CD-urile pe care intenţionez că le lansez şi multe altele. Am transmis acest mesaj impresarului meu pentru a fi adus la cunoştinţa dumneavoastră. Nu aş vrea să mă transform într-un caz senzaţional. Voi revenio curând cu ştiri despre starea mea de sănătate", a mai scris artistul.


Cariera artistului

Adrian Naidin a absolvit Liceul de Muzică „Sigismund Toduţă”, la clasa prof. Gabriela Todor, care a avut un rol uriaş şi decisiv în formarea lui că violoncelist şi Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, Secţia Violoncel şi Muzică de Camera. S-a perfecţionat ulterior cu cel supranumit „Paganini al violoncelului”, Mischa Maisky.

A debutat în 1998 că artist instrumentist la Opera Maghiară din Cluj-Napoca. Între 2000 şi 2003 a colaborat cu Teatrul Naţional Bucureşti pentru muzică de teatru. Din 2001 este membru al Orchestrei Naţionale Radio din Bucureşti.


A susţinut numeroase concerte atât la nivel naţional cât şi la nivel inernaţional în Cluj, Bucureşti, Atena, Milano sau Viena.

A obţinut numeroase premii la concursuri naţionale şi internaţionale de muzică, dintre care două premii III la „Olimpiada Naţională de Muzică” (1987 şi 1990), premiul ÎI la „Concursul Naţional de Interpretare Muzicală’ şi Premiul ÎI pentru Muzică de Camera la „Concursul Internaţional de la Reichenau”, Austria (1997).

Ultimele Stiri
abonare newsletter