Actualitate

UPDATE: Deja vu pentru conducerea Poliției Cluj. Un bărbat a evadat din arestul IPJ Cluj

Un bărbat , în vârstă de 45 de ani, din judetul Covasna, a evadat astăzi din centrul de reţinere şi arestare preventivă. Acesta era arestat preventiv pentru furturi din locuință.

UPDATE: Potrivit unor surse, barbatul se afla în curtea IPJ Cluj. Curtea unde se află arestul IPJ Cluj nu se află la strada principală, astfel că bărbatul care a evadat a fost nevoit să mai sară, cel mai probabil, câteva garduri.

---------


„Bărbatul se afla în stare de arest preventiv pentru furturi din locuinţă. Politistii clujeni s-au mobilizat si acţionează in sistem integrat cu politistii din celelalte judeţe pentru depistarea acestuia. În paralel, pe plan intern a fost demarată o anchetă pentru stabilirea exactă a condiţiilor în care bărbatul a părăsit centrul de reţinere”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

Semnalmente: înălţime 1,75 m, păr negru, ochi căprui, la data plecării purta un tricou de culoare închisă şi blugi. Cetăţenii care pot furniza informaţii despre persoana în cauză sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112.


Cazuri similare

Acesta nu este un caz singular. Din arestul IPJ Cluj au mai evadat și alți infractori. 

La începutul anului 2015, în luna ianuarie, un număr de 4 deținuți au reușit să evadeze. Citește și: 4 DEȚINUȚI au EVADAT din arestul IPJ Cluj. Au rupt un grilaj de fier şi au sărit un zid din beton. Toţi poliţiştii din judeţ sunt în teren


De asemenea, după numai o lună, un alt deținut a reușit să evadeze. Citește și: O nouă EVADARE din arestul IPJ Cluj. Un hoţ a reuşit să FUGĂ de sub nasul poliţiştilor. Filtre în tot oraşul şi în judeţ

Ultimele Stiri
abonare newsletter