Actualitate

ZIUA 4 ELECTRIC CASTLE: Bring Me The Horizon au zguduit Bonţida într-o noapte cu lună plină - VIDEO

Duminică noaptea, Electric Castle s-a încheiat. După ploaia torenţială de sâmbătă, a rămas noroiul care căpătase o consistenţă cleioasă, suficient cât să lipească de cizmele de cauciuc şi să îţi facă picioarele grele. Nici acest inconvenient nu i-a împiedicat pe festivalieri să se bucure de ultimele ore la Electric Castle 2016.

Bring Me The Horizob. Sursa foto: facebook.com/ElectricCastle

Dacă sâmbătă a plouat într-o noapte cât într-o lună întreagă, duminică seara norii s-au spart şi festivalierii au avut parte de o noapte uscată, dacă nu luăm în calcul noroiul. Publicul a putut admira asfinţitul, în spatele scenei principale şi apoi luna plină din timpul concertului Bring Me The Horizon.

Ziua 4 a fost mai mult a rockerilor. Bring Me The Horizon (încadraţi la genul death core) au fost cea mai aşteptată trupă din ultima seară. Deşi concertul britanicilor a fost programat la ora 23.30, cu o jumătate de oră înainte în faţa scenei se adunaseră foarte mulţi fani, dornici să îşi vadă trupa preferată cât mai de aproape. Concertul Bring Me The Horizon a început în forţă, cu una dintre piesele lor cele mai cunoscute. De altfel, pe parcursul celor aproximativ 60 de minute au cântat aproape toate piesele lor cunoscute.


Publicul a cântat împreună cu vocalul Oliver Sykes, s-a făcut pogo în faţa scenei ca la orice concert rock al unei trupe care se respectă, s-a sărit şi s-a ovaţionat îndelung. Deşi fanii au cerut insistent un bis, Bring Me The Horizon nu s-au mai întors. Rămâne speranţa că vor reveni anul viitor la Electric Castle.

Şi britanicii Bastille (încadraţi la genul indie rock) s-au bucurat de mare succes în faţa miilor de spectatori din faţa scenei principale. Concertul lor a fost programat înaintea headlinerilor Bring Me The Horizon. Publicul a fost “electrizat” de piesele britanicilor şi a dansat împreună cu artiştii.


Înainte de Bastille au concertat irlandezii God Is An Astronaut (post-rock). Faţă de Bastille sau Bring Me The Horizon, numărul spectatorilor a fost mult mai mic, însă suficient cât să umple mare parte din terenul din faţa scenei principale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter