Actualitate

Un nou protest de amploare la Cluj-Napoca pentru familia Bodnariu. Sunt așteptate 5.000 de persoane

Clujenii ies din nou în stradă pentru familia Bodnariu, ai cărei copii au fost luați de autoritățile norvegiene.

Un nou protest de amploare la Cluj-Napoca pentru familia Bodnariu. Sunt așteptate 5.000 de persoane Un nou protest de amploare la Cluj-Napoca pentru familia Bodnariu. Sunt așteptate 5.000 de persoane

Aproximativ 5.000 de persoane vor participa la un nou miting de solidaritate cu familia Bodnariu din Norvegia. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 16 aprilie 2016, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, între orele 11:00-13:00 și va fi urmat de un marș de susținere în centrul orașului.

“Faptul că încă în Norvegia acești copii sunt separați de familia lor biologică, considerăm că este o mare eroare și vrem să atragem atenția acestei organizații care le-a luat copiii că au făcut o greșeală și trebuie să cedeze înapoi copiii familiei. Este o vreme în care suntem invadați de tot felul de principii și învățături care n-au nimic de-a face cu Scriptura și noi, creștinii, trebuie să apărăm aceste valori biblice. Unirea noastră în acest protest este o demonstrație că apărăm valorile Bibliei”, a afirmat pastorul Vasile Tămaș, președintele Comunității Bisericilor Creștine Baptiste Cluj, co-organizator al acțiunii.


Cel mai mic dintre copiii familiei Bodnariu a fost trimis acasă de către Barnevernet (Protecția Copilului din Norvegia). ”Lucrurile sunt destul de simple, în sensul că prin ceea ce s-a întâmplat acolo, adică reprimirea mezinului, ceea ce reprezintă un progres, cei de la Barnevernet au realizat totuși că nu au făcut cel mai bun lucru prin faptul că le-au luat copiii. De aceea intenția noastră este să ieșim în stradă, militând și pentru revenirea celorlalți copilași, acasă. Noi credem în faptul că familia este cea care trebuie să-și crească copiii și copiii trebuie să crească în familie”, declară pastorul Vasile Bojor, vicepreședintele Comunității Penticostale din Regiunea Cluj.

abonare newsletter