Actualitate

Dramă fără margini pentru o familie. Tânără decedată la spital, în urma accidentului din Izvorul Crișului

Accidentul rutier grav care a avut loc la Izvorul Crișului a mai curmat o viață. O tânără din Dej a decedat la spital după ce un bărbat a murit chiar la fața locului.

Unul dintre șoferi a intrat pe contrasens, în depășirea unui alt autovehicul, însă pe contrasens s-a întâlnit cu alte două autoturisme și nu a mai putut evita impactul. Ciocnirea a fost atât de puternică, încât două autoturisme au zburat în șanț, iar o a treia mașină a fost proiectată la peste 20 de metri distanță, în albia unui râu.

Din nefericire, în urma acestui teribil accident unul dintre șoferi și-a pierdut viața, în ciuda eforturilor făcute de personalul medical ajuns la fața locului pentru a-l salva.


La spital au ajuns două femei care se aflau în mașină, și acestea fiind grav rănite. Printre acestea se afla și o tânără de 34 de ani din Dej, care a decedat ulterior la spital din cauza leziunilor grave suferite, informează ebihoreanul.ro.

Accidentul s-a soldat cu decesul unui bărbat de 66 de ani, din Cluj-Napoca, conducătorul autovehiculului care circula regulamentar, pe direcţia Oradea – Cluj.

abonare newsletter