Actualitate

Vine gerul. Temperaturile vor ajunge până la minus 20 de grade

Administraţia Naţională de Meteorologie avertizează că vremea va fi deosebit de rece, geroasă dimineaţa şi noaptea în majoritatea zonelor ţării, începând de astăzi, de la ora 23.00, până joi, la ora 10.00.

Potrivit informării meteo, în intervalul menţionat, vremea va fi deosebit de rece în majoritatea regiunilor. În sudul, estul şi centrul ţării vor fi temperaturi maxime preponderent negative, iar dimineaţa şi noaptea va fi ger, cu minime de minus 15, minus 10 grade, iar izolat în Muntenia, Oltenia şi sud-estul Transilvaniei se vor înregistra valori termice în jurul a minus 20 de grade. 

Mai precis, în Cluj temperaturile vor scădea marţi până la minus 10 grade celsius. Frigul se va face simţit şi mai puternic şi din cauza vântului care va sufla cu putere pe tot parcursul atenţionării meteorologice.


Cerul va fi în mare parte însorit în tot judeţul. Nopţile se anunţă cele mai scăzute temperaturi şi se aşteaptă îngheţ puternic.

În ţară situaţia este similară. Din cauza viscolului puternic şi a zăpezii abundente autostrada A2, între Lehliu şi Feteşti, şi 18 drumuri naţionale din zece judeţe din estul şi sud-estul ţării au fost luni închise.

Etichete: frig ger
abonare newsletter