Actualitate

Aeroportul din Cluj a fost redeschis traficului aerian

Pista Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj a fost redeschisă traficului aerian începând cu ora 13.45, au anunţat reprezentanţii instituţiei.

“Pasagerii care au planificate zboruri de sosire sau plecare de la aeroport sunt rugați să contacteze companiile aeriene cu privire la planificarea actualizată a călătoriei lor”, au mai declarat aceştia.

Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" din Cluj a fost închis joi, pentru câteva ore în urma incidentului în care a fost implicat un avion al companiei Blue Air, care a ieşit de pe pistă la aterizare, mai multe curse aeriene fiind anulate sau întârziate.


Directorul Aeroportului Internaţional "Avram Iancu" a spus că traficul aerian ar putea să fie reluat în jurul orei 14.00, după ce avionul de tip Airbus 737 al companiei Blue Air va fi adus de la capătul pistei pe platformă.

Reprezentanţii aeroportului clujean au declarat joi că prima cursă care a aterizat a fost cea de la Paris - Beauvais, imediat după ora 14.00, care trebuia să aterizeze la ora 12.25 şi care a survolat aeroportul clujean mai bine de o oră.


"Aeroportul clujean a fost redeschis traficului aerian, joi, când a aterizat prima cursă a companiei Wizz Air de la Paris - Beauvais în jurul orei 14.00. Aceasta trebuia să ajungă iniţial la 12.25", au precizat reprezentanţii aeroportului.

Etichete: trafic aerian
abonare newsletter