Actualitate

Seplecan a eşuat din nou. Nu a reuşit schimbarea lui Ciceo

Pus pentru a patra oară pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Judeţean, proiectul privind schimbarea lui David Ciceo din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Aeroportului Cluj nu a trecut de votul consilierilor judeţeni. Imediat după vot, preşedintele CJ Mihai Seplecan a părăsit şedinţa.

În şedinţa de joi a Consiliului Judeţean (CJ) Cluj pe ordinea de zi s-a aflat şi proiectul privind schimbarea lui David Ciceo din funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al aeroportului clujean.

După ce în şedinţele precedente consilierii judeţeni au făcut front comun şi au respins proiectul controversat al lui Mihai Seplecan cu un număr zdrobitor împotrivă, preşedintele CJ Cluj a ameninţat că îl va pune pe ordinea de zi la fiecare şedinţă până când cele va trece de votul consilierilor.


Şi de această dată, votul împotriva schimbării lui Ciceo a fost zdrobitor.

Mihai Seplecan a cerut avizul comisiei înainte de a trece la vot, acesta fiind negativ.


“Membrii comisiei consideră că transferarea unui litigiu personal între preşedintele Consiliului Judeţean şi directorul aeroportului este un litigiu care nu trebuie transferat asupra instituţiilor pe care ei le reprezintă, a declarat consilierul judeţean Dorel Secară.

Seplecan a reacţionat, nemulţumit de avizul negativ.


“Nu aţi văzut acele adrese de la ministere?”, s-a limitat să spună.

După ce proiectul de hotărâre a căzut la vot, Seplecan s-a ridicat şi a părăsit şedinţa.


Vicepreşedintele CJ Cluj Vakar Istvan a preluat conducerea şedinţei în lipsa lui Seplecan.

Ultimele Stiri
abonare newsletter