Actualitate

Cinci bărbați prinși băuți la volan în doar două zile

Polițiștii din județul Cluj au prins în doar două zile cinci bărbați băuți la volan. Cei cinci sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

La data de 20 noiembrie, la ora 01:20, poliţiştii l-au prins pe un șofer în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul de 62 ani din Cluj-Napoca a fost identificat în timp ce conducea un autoturism pe strada Eugen Ionescu din oraș.

În jurul orei 23:00, poliţiştii din Apahida l-au prins pe un șofer în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul de 47 ani din Apahida a fost prins pe DN1C E576 din Apahida.


În jurul orei 19:00 poliţiştii din Cluj-Napoca l-au prins pe un bărbat beat la volan. Șoferul de 44 de ani din Slovenia a fost identificat de către poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe strada Izlazului din Cluj-Napoca.

În jurul orei 23:14, poliţiştii l-au prins pe un șofer beat care a provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale.  Tânărul de 19 ani, din Cluj-Napoca, a fost identificat de către poliţişti pe strada Câmpina, din Cluj-Napoca, unde ar fi intrat în coliziune cu un stâlp de beton.


La data de 21 noiembrie, în jurul orei 01:20, poliţiştii rutieri l-au prins pe un tânăr de 20 de ani din Ceanu Mare în timp ce conducea beat la volan în Florești.

Etichete: bauti soferi
Ultimele Stiri
abonare newsletter