Actualitate

Tânăr tâlhărit în plină stradă

Polițiștii au reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea unei tâlhării în comuna Luna. Acesta urmează a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii l-au identificat pe un bărbat de 26 de ani din Luna, bănuit de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie calificată.

La data de 15 noiembrie, în jurul orei 02:30, în timp ce se afla în localitatea de domiciliu, bărbatul identificat ar fi furat prin violență o persoană, de bunurile pe care le avea asupra sa.


„Persoana vătămată, un bărbat de 26 de ani, din Călărași, a fost deposedat de circa 300 de lei, un telefon mobil și o geacă. Prejudicul creat, în valoare de circa 600 de lei, a fost recuperat de către polițiști în proporție de peste 50%. În baza probatoriului administrat, bărbatul de 26 de ani, din Luna, a fost reținut pentru 24 de ore. În cursul zilei de azi, acesta va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

În cauză, cercetările continuă pentru documentarea întregii activității infracționale și recuperarea integrală a prejudiciului, sub coordonarea unității de parchet competente.

Etichete: retinere talharie
Ultimele Stiri
abonare newsletter