Actualitate

Realitatea TV, amendă uriașă pentru limbajul injurios al lui Rareş Bogdan

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a decis, săptămâna trecuctă, să amendeze Realitatea TV cu 20.000 de lei, din cauza limbajului injurios folosit de Rareş Bogdan în emisiunea "Jocuri de putere" din 11 mai, în care acesta a spus despre Teodor Atanasiu că "s-a comportat ca un bou".

Potrivit CNA, în emisiunea "Jocuri de putere" difuzată pe 11 mai, moderatorul Rareş Bogdan a făcut referire la o discuţie între lideri politici din PNL, înregistrată şi difuzată în media, în care aceştia se delimitau de aliaţii de la PDL, cu ajutorul cărora au câştigat alegerile, scrie gandul.info. În acest context, moderatorul emisiunii a folosit mai multe cuvinte referitoare la clasa politică din România: "proşti, idioţi, cretini şi corupţi". Rareş Bogdan a mai spus că aceştia "au vorbit ca nişte tăntălăi, ca nişte boi".

Pe de altă parte, în sancţiunea CNA a fost reţinută emisiunea "Ediţie specială" moderată de Octavian Hoandră şi Rareş Bogdan şi difuzată pe 12 iunie, la Realitatea TV. În această emisiune, s-a discutat despre vizita premierului Victor Ponta la Baku, Azerbaidjan. Invitaţii emisiunii, între care s-a numărat şi jurnalistul Cornel Ivanciuc, au dezaprobat această vizită. Cu acest prilej, potrivit CNA, Cornel Ivanciuc a spus despre Victor Ponta că "este atât de naiv sau de dobitoc" şi că "îi linge aura lui Putin".

Ultimele Stiri
abonare newsletter