Actualitate

Femeie de 69 de ani, bătută şi jefuită în plină stradă

Un bărbat în vârstă de 26 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a tâlhărit o femeie în vârstă de 69 de ani în plină stradă. Acesta a lovit-o pe femeie de mai multe ori în zona feţei şi i-a furat aproape 700 de lei din portmoneu.

Poliţiştii au fost sesizaţi marţi, 15 septembrie, în jurul orei 15:30, cu privire la faptul că, o femeie care se deplasa pe strada Kovari din Cluj-Napoca, a fost agresată şi deposedată de o sumă de bani, de către un bărbat.   

Femeii de 69 de ani, din judeţul Maramureş, i s-au furat circa 700 de lei din portmoneul pe care îl avea asupra sa, fiindu-i aplicate lovituri în zona feţei.


Ca urmare a acestora, persoana vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Prejudiciul a fost recuperat de către poliţişti în proporţie de 80%.


„În baza probatoriului administrat în cauză, faţă de bărbat, în vârstă de 26 de ani, s-a dispus continurea urmării penale pentru comiterea infracţiunii de tâlhărie, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia, precum şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului, sub coordonarea unităţii de parchet compentente”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter