Actualitate

Bărbat strivit de o autocisternă pe un drum din Cluj - VIDEO

Un bătrân în vîrsta de 80 de ani a fost strivit de o autocisternă într-o parcare de pe marginea drumului, în localitatea Cășeiu.

sursa foto dejeanul.ro sursa foto dejeanul.ro

"La data de 13 septembrie, ora 20:40, pe raza comunei Căşeiu, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu decesul unei persoane. Un bărbat de 37 de ani, din judeţul Braşov, aflat la volanul unui ansamblu de vehicule, respectiv a unui autotractor prevăzut cu semiremorcă, pe fondul neasigurării corespunzătoare la ieşirea din parcarea unui imobil, a acroşat un bărbat de 80 de ani, din comuna Căşeiu. Accidentul s-a soldat cu decesul pietonului", au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Potrivit dejeanul.ro, șoferul oprise pentru a-și cumpăra ceva de la un magazin, iar inainte de a se pune cu autocisterna in micare și a vira, a simțit că a trecut cu roțile peste ceva. Când s-a dat jos din cabină, a văzut că a trecut peste un bărbat.


Acesta a sunat la 112, iar la fața locului s-a deplasat de urgență o ambulanță cu medic de la Dej. Medicii l-au resuscitat timp de 45 de minute, dar fără succes, fiind nevoiți să declare decesul.

Din primele cercetări, se pare că bărbatul ar fi fost acroșat cu rezervorul autocisternei și tras sub roți. Misiunea oamenilor legii este una extrem de dificilă, deoarece nu au existat martori oculari. Se ia iân calcul ca bătrânul să fi fost în stare de ebrietate, deoarece a fost văzut cum ieșise din barul aflat în parcarea respectivă și aflându-se în preajma camionului, să nu fi auzit atunci când șoferul a pornit motorul, deoarece avea și probleme de auz. Autocisterna a fost indisponibilizată de către polițițti, pentru a continua cercetările pe timp de zi.


Ultimele Stiri
abonare newsletter