Actualitate

Un designer american a vizitat mai multe oraşe din Transilvania, printre care şi Cluj-Napoca. Ce a postat apoi pe reţelele de socializare - FOTO

Amy Merrick a vizitat mai întâi Ungaria, dar a decis să facă o scurtă vizită și în România. După ce a petrecut 13 ore ”într-o cușetă mică” din tren, tânăra designer a umplut rețeaua de socializare Instagram cu fotografii din Transilvania, despre care are numai cuvinte de laudă.

Amy Merrick a postat fotografii atât cu peisaje din Transilvania, cât și cu obiecte tradiționale românești, precum hainele populare, farfuriile pictate sau sobele din teracotă, scrie romanialibera.ro. Florista a vizitat orașele Cluj-Napoca, Brașov și Sighișoara, în căutarea de materiale și inspirație pentru colecțiile sale.

Tânăra a rămas impresionată nu doar locurile pe care le-a vizitat, ci și modul în care au tratat-o oamenii.


”Îmi bate inima foarte tare după cele mai incredibile 24 de ore. Am fost la o colecționară de textile din satul Sic, Transilvania. Femeia a insistat să rămân la ea peste noapte și mi-a pregătit cina din grădina familiei. Casa de oaspeți este de basm. Poate cea bună zi de călătorie din viața mea”, a scris Amy lângă o poză cu o cameră tradițional românească.

Amy Merrick este un designer floral din New York. Eseele ei despre design, aranjamente florale și anterprenoriat au apărut în cărți, reviste și pe Internet. Amy a colaborat cu Ralph Lauren, Brides, The Today Show, Design Sponge, Nylon, Whole Living, BHLDN, Garden Design, Country Living, CNN și Kinfolk, potrivit site-ului ei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter