Actualitate

V-a plăcut Avicii? Îi puteţi vedea din nou la Sziget. Cel mai mare festival din Europa de Est: 50 de scene, 500 de concerte, 7 zile. La Budapesta

Cel mai mare festival de muzică din Europa de Est a început. Robbie Williams a cântat în deschidere la Sziget.

500 de concerte vor avea loc pe cele 50 de scene pregătite în detaliu pe insula Libertăţii din Budapesta. Acolo sunt aşteptaţi unii dintre cei mai apreciaţi artişti ai momentului: Avicii, Kasabian sau Kings of Leon.

Organizatorii spun că o jumătate de milion de oameni vor asista la cea de-a 23-a ediţie a festivalului Sziget. 


Avicii au cântat şi la prima ediție a UNTOLD Festival, desfășurat în perioada 30 iulie – 2 august la Cluj-Napoca. Peste 240.000 de festivalieri au fost prezenți la eveniment.

170 de artiști au creat o atmosferă memorabilă timp de peste 88 de ore și, în medie, 60.000 de petrecăreţi s-au bucurat zilnic de prestațiile unora dintre cei mai apreciați artiști ai momentului.


UNTOLD Festival a adus pentru prima dată în România, pe aceeași scenă, patru dintre cei mai îndrăgiți artiști electro-dance-music din întreaga lume: AVICII, ARMIN van BUUREN, ATB, DAVID GUETTA și DIMITRI VEGAS&LIKE MIKE. Pe scenele festivalului de la Cluj au mai urcat peste 150 artiști internaționali și naționali, dintre care amintim: Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC, Tom Odell, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman și Gramatik.

Festivalierii s-au bucurat pe parcursul celor patru zile de atmosfera unică a orașului. Sala Polivalentă și Parcul Central au întâmpinat, la rândul lor, festivalierii cu instalații pe perdea de apă și proiecții de video mapping, dar și concerte și multiplele activițăți de relaxare. Fanii muzicii rock și retro au participat la convertele dedicate din Piața Unirii și Euforia Music Hall, iar la Ștrandul Sun activitățiile de relaxare au făcut preferatele festivalierilor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter