Actualitate

Bătaie generală în comuna Baciu. Cinci bărbați au bătut două persoane. A fost nevoie de intervenția mascaților

Cinci persoane implicate într-un scandal în comuna Baciu din judeţul Cluj au fost reţinute pentru 24 ore pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere, violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe.

Poliţişti din cadrul IPJ Cluj și cei din Baciu au identificat 5 persoane care au fost implicate sâmbătă, 8 august, într-un scandal în Baciu.

În 8 august, în jurul orei 08:30, s-a solicitat intervenţia poliţiei în comuna Baciu, pentru aplanarea unui scandal în care sunt implicate mai multe persoane.


La faţa locului au intervenit imediat poliţiştii din Baciu, Cluj-Napoca şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale, fiind identificaţi şi imobilizaţi 5 bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 şi 32 ani, din Cluj-Napoca şi Floreşti.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că cei cinci bărbaţi care căutau o persoană cu care erau în conflict, au intrat în interiorul a două locuinţe situate în aceeaşi curte din comuna Baciu, spărgând uşile de acces şi provocând scandal, iar doi bărbaţi au fost loviţi de aceştia în altercaţia creată.


Victimele agresate au suferit vătămări care necesită aproximativ 5-9 zile de îngrijiri medicale.

„În urma probatoriului administrat în cauză, faţă de cele 5 persoane a fost dispusă continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de distrugere, violare de domiciliu şi lovire sau alte violenţe, fiind dispusă măsura reţinerii acestora pentru 24 ore”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.


Victimele şi-au retras plângerea astfel că, persoanele reţinute nu au mai putut fi prezentate la Judecătoria Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă.

abonare newsletter