Actualitate

VIDEO Cum a furat o femeie 500 de lei ÎN CÂTEVA MINUTE

Infractorii sunt tot mai specializați în a da lovituri, iar vânzătorii din magazine, cad de multe ori victime. Cea mai recentă întâmplare de acest gen s-a petrecut la Mintiu Gherlii, unde o vânzătoare a fost trasă pe sfoară cu 500 de lei.

Evenimentul s-a produs sâmbătă, 18 iulie, la amiază, la un magazin din centrul comunei. La un moment dat, pe ușă au intrat trei romi, o femeie, un bărbat și o tânără. Timp de aproximativ 20 de minute s-au învârtit prin magazin, iar în cele din urmă, au cumpărat produse de 140 de lei, informează gherlainfo.ro.

Femeia a dat vânzătoarei o hârtie de 500 de lei, pe care aceasta a pus-o pe masă, iar apoi a dat restul de 360 de lei. Apoi “clienții” au început să mai ceară, ba un pachet de țigări, ba să vadă o plapumă, totul pentru a o face pe vânzătoare să plece de lângă bani.


Deși în magazin au mai intrat și alți clienți, femeia din grupul de tâlhari n-a ezitat, și într-o clipă de neatenție a vânzătoarei, ocupată cu plapuma, a întins mâna și a luat hârtia de 500 de lei de pe masă.

Apoi bărbatul aflat cu ea s-a “răzgândit” subit să mai cumpere ceva și trupa a părăsit magazinul. Au urcat într-o mașina și s-au făcut nevăzuți.


abonare newsletter