Actualitate

O femeie îşi făcea nevoile după o clădire abandonată, iar un cioban a tâlhărit-o

O femeie în vârstă de 26 de ani a fost tâlhărită miercuri seara de către un cioban.

Evenimentul a avut loc la intrarea în Dej, pe strada Vâlcele. Femeia a mers în spatele unei clădiri abandonate pentru a-şi face nevoile fiziologice, dar din tufişurile de lângă calea ferată, un tânăr a atacat-o, a lovit-o violent şi i-a furat poşeta în care avea bani şi telefonul mobil, informează Dejeanul.ro.

După ce a scăpat din mâinile atacatorului, femeia a reuşit să sune la 112 de la un magazin din zonă. La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD care a transportat-o la Spitalul Municipal Dej.


Ea a suferit un traumatism cranian şi multiple leziuni în zona spatelui, dar şi în zona genitală. Totuşi, femeia nu a dorit să rămână internată în spital, deplasându-se direct la secţia de poliţie.

Poliţiştii au reuşit să îl identifice pe autorul faptei, fiind vorba de un cioban de aproximativ 20 de ani din Căşeiu, care îşi păştea oile în apropierea căii ferate de lângă parcul industrial. După ce a dat declaraţii, băiatul a fost lăsat să plece, poliţiştii nereuşind să găsească asupra lui bunurile furate.

Etichete: dej cioban talharie
Ultimele Stiri
abonare newsletter