Actualitate

Concurs de biciclete pentru copiii din Apahida

90 de copii de grădiniță din Apahida vor participa la un concurs inedit de biciclete prin care vor învăța ce înseamnă un stil de viață sănătos și de ce este importantă mișcarea.

Concursul va avea loc în 20 mai, cu începere de la ora 10.00 și este organizat de Grădinița Apahida. “Grădiniţa Apahida vă invită, în data de 20 mai, ora 10.00, la ediţia a doua a concursului de biciclete “Sănătate pe 2 roți”. Prin această competiţie la care s-a înscris un număr impresionant de concurenţi, dorim să promovăm un stil de viaţă sănătos în rândul celor mici. Astfel, ei vor fi un exemplu pentru adulţi”, spun organizatorii concursului.

Cei 90 de copii care vor fi prezenți la start au vârste cuprinse între 4 şi 6 ani și sunt din cinci grupe de grădiniță (mijocii şi mari). Concursul va începe în faţa Grădiniţei Apahida, de pe strada Libertăţii şi cuprinde două categorii: 4-5 ani (35 de concurenţi); 5-6 ani (55 de concurenţi). Festivitatea de premiere va avea loc în faţa Casei de Cultură Apahida, dupa încheierea concursului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter