Actualitate

Tâlhar fără milă: I-a dat un pumn în faţă unei tinere şi i-a furat telefonul mobil

Un bărbat de 41 de ani care a agresat o femeie şi i-a furat telefonul mobil a fost reţinut duminică, 5 aprilie, pentru 24 de ore.

Bărbatul a lovit-o cu pumnul în faţă pe femeie, în timp ce aceasta se afla pe o stradă din zona gării.

Ulterior agresiunii, persoana vătămată, o femeie, de 27 de ani, şi-a scăpat pe trotuar telefonul mobil la care vorbea, iar tâlharul l-a luat continuându-şi deplasarea.


„În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigaţii criminale, s-a reuşit identificarea persoanei care ar fi săvârşit fapta şi recuperarea bunului sustras. Poliţiştii continuă activităţile în cauză, pentru documentarea exactă a împrejurărilor în care s-a comis fapta, sub coordonarea unităţii de parchet competente”, au declarat reprezentanţii IPJ Cluj.

Pentru a nu fi victime ale acestui gen de fapte şi, totodată, pentru a avea sărbători  liniştite, poliţiştii vă recomandă să:


- fiţi prevăzători, pentru a nu deveni ţinta hoţilor de buzunare!

- adoptaţi un comportament prudent atunci când folosiţi telefonul mobil în spaţii publice!


- în zonele aglomerate din pieţe, bazare, gări, autogări, magazine, lăcaşe de cult, manifestaţi atenţie sporită asupra banilor sau altor obiecte personale!

- nu purtaţi portmoneul în buzunarele exterioare ale vestimentaţiei, în sacoşă sau la vedere, ci în poşete, borsete sau în buzunarele interioare ale vestimentaţiei!


- nu păstraţi în acelaşi loc banii, actele personale şi cheile apartamentului!

- nu vă lăsaţi atraşi în locuri dosnice de către indivizi care oferă spre vânzare diverse produse, mai ieftine, de obicei contrafăcute.


- în aglomeraţie, dacă vă simţiţi bruscaţi cu intenţie, controlaţi-vă geanta sau portmoneul chiar în acel moment şi priviţi cu atenţie persoanele din jurul dumneavoastră!

- dacă sunteţi victima unei infracţiuni, dacă aţi asistat sau aveţi cunoştinţă despre săvârşirea unei fapte antisociale, adresaţi-vă celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter