Actualitate

Învățătoarea ISTERICĂ de la liceul de muzică va fi CERCETATĂ de poliție

Polițiștii clujeni s-au autosesizat în cazul învățătoarei Monica Chiorean de la Liceul de Muzică „Sigismund Toduță”, din Cluj Napoca, după ce aceasta a devenit isterică cu mai mulți copii din clasa la care preda. În cursul zilei de vineri, învățătoarea a fost suspendată din funcție până la finalitatea anchetei.

Oficiali ai Poliției Cluj spun că situația a fost discutată la nivelul instituției și că se va întocmi un dosar de cercetare în acest caz. 

„Studiem problema să vedem dac fapta învățătoarei se încadrează la infracțiunea de rele tratamente aplicate minorului. În prima fază, polițistul de proximitate de la secția 2 de Poliția va merge la liceu și va sta de vorbă cu toate părțile implicate urmând să stabilească ce s-a întâmplat”, a spus un oficial din IPJ Cluj, relatează evz.ro.


Infracțiunea de rele tratamente aplicate minorului prevede punerea în primejdie gravă, prin mpduri sau tratmente de orice fel a dezvotării fizice, intelectuale ale minorului și se pedepsește cu cu închisooarea de la trei la șapte ani.

Învățătoarea de la Liceul de Muzică „Sigismund Toduţă” din Cluj-Napoca este acuzată de părinții elevilor că le „terorizează copii” și că aceștia nu mai vor să meargă la școală din cauza ei și a crizelor de nervi pe care aceasta le face în fața copiilor. Inspectoratul Școlar Județean Cluj, condus de Valentin Cuibus, știa de acest caz însă nu a făcut nimic.


Citește și: TARDIV. Linie telefonică gratuită pentru părinţii care vor să reclame comportamentul profesorilor

Citește și: AUDIO - Ascultă în ce TEROARE sunt „educaţi" ELEVII de la liceul de muzică din Cluj


Citește și: Elevii unui liceu din Cluj, abuzaţi şi batjocoriţi de un profesor: Vă tai mâinile 

abonare newsletter