Actualitate

O fetiță a decedat după ce a fost lovită de un camion pe Calea Baciului

Un accident rutier grav a avut loc vineri, 20 martie, în jurul orei 14:40, pe Calea Baciului din Cluj-Napoca.

Potrivit ISU Cluj o fetiță a fost accidentată de un camion pe Calea Baciului. La faţa locului s-au deplasat câte un echipaj al ISU şi unul al SMURD.

"Am fost solicitaţi să intervenim pe Calea Baciului unde o fetiţă a fost accidentată de un camion. La faţa locului s-au deplasat un echipaj al ISU şi unul al SMURD însă, din păcate, medici nu au putut face altceva decât să constate decesul fetiţei" a declarat pentru Monitorul de Cluj Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj.


IPJ Cluj a confirmat faptul că o fetiţă a fost accidentată pe Calea Baciului. Potrivit poliţiştilor clujeni minora a fost lovită de camion în timp ce traversa regulamentar strada, pe o trecere de pietoni. În urma impactului fetiţa a decedat.

"O fetiţă a fost acoşară de un autocamion în timp ce traversa strada. Conform primelor informaţii obţinute de la faţa locului, fetiţa s-a angajat în traversarea străzii pe la o trecere de pietoni când a fost lovită de un autocamion condus de un bărbat de 46 de ani din localitatea Gilău. Din păcate, în urma impactului fata a decedat" a declarat pentru Monitorul de Cluj Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.


Potrivit aceleaşi surse, şoferul caminonului circula dinspre localitatea Baciu spre Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter