Actualitate

Au furat zeci de metri de şină de cale ferată. Cum i-au prins poliţiştii

Doi bărbaţi, bănuiţi că ar fi secţionat şi sustras aproximativ 25 de metri de şină ferată, au fost depistaţi şi sunt cercetaţi de poliţişti pentru furt calificat.

La data de 22 februarie, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj-Napoca - birourile judeţene de poliţie transporturi Cluj şi Sălaj au acţionat pentru prevenirea şi combaterea furturilor care afectează infrastructura feroviară.

“În acest context, poliţiştii au depistat, doi bărbaţi, care transportau, cu o autoutilitară, elemente de şină ferată. Din verificările efectuate a reieşit că  acestea proveneau din calea ferată situată între staţiile C.F. Stana şi P.O. Jebuc, din judeţul Sălaj. Persoanele în cauză, de 42 şi 66 de ani, din Izvoru Crişului şi Huedin, sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Cele şapte elemente de şină, de aproximativ 25 de metri lungime, au fost ridicate în vederea continuării investigaţiilor şi restituite unităţii păgubite”, au precizat reprezentanţii IPJ Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter