Actualitate

Accident mortal în Curba Morţii din Feleacu. Şoferul unui TIR a decedat pe loc

Un accident rutier mortal a avut loc marţi, în jurul orei 23:00, în Curba Morţii din Feleacu. Şoferul unui TIR a circulat cu viteză prea mare şi s-a răsturnat. Acesta a decedat pe loc.

sursa foto: alba24.ro Foto arhiva sursa foto: alba24.ro Foto arhiva

TIR-ul transporta alimente. Şoferul de 34 de ani nu a mai putut fi salvat, însă logodnica acestuia, care era în cabina TIR-ului a fost scoasă de alţi şoferi afară. 

Conform ultimelor informaţii accidentul a avut loc din cauza vitezei şi a condiţiilor de drum, carosabilul fiind umed.


"Din primele verificări, reiese că un conducător auto de 34 de ani din judeţul Mureş care conducea un ansamblu de vehicule pe raza comunei Feleacu dinspre Turda nu ar fi adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta. În acest context a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu parapeţii care separau sensurile de circulaţie, răsturnându-se pe partea stângă. În urma accidentului conducătorul auto a decedat, iar o pasageră de 18 ani a fost rănită uşor. Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la 120.000 de lei. Poliţiştii continuă cercetările", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Simona Vîrci.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă a intervenit cu două autospeciale de descarcerare şi două ambulanţe.

Ultimele Stiri
abonare newsletter