Actualitate

Guvernul ar putea da bani pentru Cluj, Capitală Europeană a Tineretului. Despre ce sumă este vorba

În urma unei întâlniri între reprezentanţii Guvernului şi ai Federaţiei Share, Guvernul a promis fonduri pentru Cluj, Capitală Europeană a Tineretului.

Guvernul promite bani pentru Cluj, Capitală Europeană a Tineretului. Despre ce sumă este vorba Guvernul promite bani pentru Cluj, Capitală Europeană a Tineretului. Despre ce sumă este vorba

Conducerea Ministerului Tineretului şi Sportului (MTS) a promis 1 milion lei prin concursuri de proiecte şi 3 milioane de lei alocare pentru Primăria Cluj-Napoca. Promisiunea a fost făcută la Cluj, în urma unei întâlniri de lucru, în perioada 26-27 ianuarie.

Secretarul de stat al MTS, Cristian Cosmin, a transmis reprezentanților Federației Share faptul că Ministerul Tineretului și Sportului va asigura în cursul acestui an o finanțare de aproximativ 1 milion de lei, prin concursuri de proiecte, pentru inițiativele organizațiilor non-guvernamentale care vor desfășura proiecte la Cluj-Napoca în 2015, în cadrul programului Capitala Europeană a Tineretului. Totodată, reprezentanții Guvernului României au discutat despre alocarea sumei de 3 milioane de lei pentru Primăria municipiului Cluj-Napoca, în vederea organizării la nivel local a unui nou concurs de proiecte ce vizează sectorul de tineret și programul Youth@Cluj-Napoca 2015.

Ultimele Stiri
abonare newsletter