Actualitate

Cod galben de CEAȚĂ în județul Cluj. Mai multe curse de pe Aeroportul din Cluj au întârzieri!

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis marți, 20 ianuarie 2015, o avertizare de tip cod galben de ceață pentru mai multe județe din țară printre care și județul Cluj. Atenționarea meteo este valabilă între orele 07:10 și 11:00.

Potrivit meteorologilor vor fi afectate zonele joase din județul Cluj precum şi drumurile naţionale și europene din acestă zonă. În intervalul menționat se va semnala ceaţă iar vizibilitatea va fi scăzută local sub 200 m şi izolat sub 50 m.

Curse aeriene întârziate sau anulate

Condițiile meteo nefavorabile au afectat și traficul aerian de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, astfel că mai multe curse au întârzieri sau sunt anulate.


Potrivit site-ului aeroportului, unul dintre zborurile de la București (Otopeni), programat să aterizeze la Cluj-Napoca la 08:40, a fost anulat iar un alt zbor, pe aceeași rută, care trebuia să aterizeze pe aeroportul clujean la ora 09:10, are întârziere.

De asemenea, cursa de întoarcere spre București (Otopeni), ce a fost programată să decoleze la ora 09:35, va suferi modificări în program iar două curse spre Viena, care trebuiau să plece de pe aeroportul clujean la ora 09:05, au fost anulate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter