Actualitate

10.000 de abonamente, vândute în mai puțin de 24 de ore la Untold Festival

Organizatorii Untold Festival au anunțat epuizarea celor 10.000 de abonamente puse în vânzare, în regim Early-Bird, în această săptămână. Însă, datorită cererii foarte mari aceștia au decis ca, începând de luni, 19 ianuarie, să mai scoată spre vânzare încă 5.000 de abonamente.

„Prețul unui abonament în regim Early-Bird la Festivalul Untold este de 189 lei + taxe eventim. Oferta era limitată la 5.000 de abonamente, însă acestea s-au epuizat în trei ore. Decizia organizatorilor a fost de a le suplimenta cu alte 5000 de abonamente, care s-au epuizat în decursul zilei de 15 ianuarie. Datorită cererii foarte mari, luni, 19 ianuarie, organizatorii festivalului vor mai lansa spre vânzare încă 5.000 de abonamente de tip Early-Bird pe site-ul și în rețeaua Eventim la prețul de 189 de lei + taxe eventim urmând ca, după epuizarea acestora să fie lansat un nou preț pentru abonamente”, au transmit organizatorii Untold Festival.

Primii headlineri ai festivalului organizat cu ocazia Cluj-Napoca 2015 – Capitală Europeană a Tineretului au fost anunțati în Piața Unirii din Cluj-Napoca, la petrecerea dintre ani, de către primarul Emil Boc. Dj-ul suedez Avicii va veni pentru prima oară în România, iar francezul David Guetta va fi pentru prima dată live outdoor și își va promova proaspăt lansatul album, Listen.


„Pre-înregistrările de pe site continuă și oferă posibilitatea doritorilor de a adăuga numele artiștilor pe care își doresc să îi vadă și să îi asculte la Untold Festival. Pe primele două locuri se află cei 2 headlineri anunțați până acum, iar în topul preferințelor celor peste 22 de mii de înscriși se află: Martin Garrix, Passenger, Arctic Monkeys, Ed Sheeran, ATB, Tinie Tempah urmate de alte peste 1800 de propuneri. Organizatorii promit că în 29 ianuarie vor anunța o nouă listă cu artiști care vor participa la festival și care acoperă diverse genuri muzicale, făcând din acest festival unul dedicat publicului larg”, mai adaugă organizatorii.

Cererea pentru abonamente a fost foarte mare încă din 23 decembrie 2014 când organizatorii au lansat 1000 de abonamente în regim Super Early Bird care s-au vândut la prețul special de 100 de lei în doar 5 zile, fără ca cei care le-au cumpărat să știe numele festivalului sau artiștii care vor urca pe scene.


Untold Festival se va desfășura între 30 iulie – 2 august la Cluj-Napoca și este evenimentul major al Cluj Capitala Europeană a Tineretului 2015. În cadrul festivalului verii vor fi activate mai multe zone ale orașului cu multe activități și peste 10 scene. Organizatorii așteaptă peste 300.000 de participanți în cele 4 zile de festival.

Ultimele Stiri
abonare newsletter