Actualitate

Șobolanii dau din nou bătăi de cap floreștenilor. Au fost depuse mai multe plângeri penale

Primarul Floreștiului, Horia Șulea, a anunțat că a formulat mai multe plângeri penale împotriva unor administrații de proprietari din Florești, în urma invaziei de şobolani din localitate.

Primarul Floreștiului, Horia Șulea Primarul Floreștiului, Horia Șulea

Horia Șulea consideră că principalii responsabili de această situație sunt administratori unor asociații de proprietari, care n-ar fi efectuat deratizarea la timp, așa cum cere legea și în schimb și-au cumpărat acte false pentru a dovedi că deratizarea a fost realizată.

„Am descoperit asociații de locatari și e vina administratorilor, nu a asociațiilor, care au venit cu hârtii prin care voiau sa demonstreze că au făcut deratizarea. Din nefericire, le-am arătat că acele documente erau acte fictive și în loc să dea 100 de lei pe deratizare au dat 50 de lei pe un act. Există plângeri penale pe rol și așteptăm ca poliția să își facă treaba în ceea ce privește acele plângeri”, a afirmat Șulea la Napoca FM.


În ceea ce privește administrația locală, primarul Floreștiului susține că aceasta și-a făcut treaba în acest caz, după cum au arătat-o numeroasele controale. ”Salubrizarea pe domeniul public s-a făcut cu 3 rapeluri, lucru constatat și de Direcția de Sănătate Publică și de Direcția Sanitar-veterinară, dar și de corpul de control al Prefectului, care mi-a fost trimis pe cap de 5 ori pentru problema șobolanilor”, a mai spus Șulea.

abonare newsletter