Actualitate

UPDATE Încă un accident pe strada Liviu Rebreanu. Patru victime în două zile

Un accident rutier a avut loc luni pe strada Liviu Rebreanu.

UPDATE: „Conducătoarea auto a surprins și accidentat două persoane. Din primele cercetări reiese că aceasta nu ar fi acordat prioritate de trecere victimelor, angajate regulamentar în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni. Accidentul s-a soldat cu  rănirea gravă a unei tinere, de 20 de ani, şi cu rănirea uşoară a unui tânăr, de 21 de ani, ambii din judeţul Maramureş” au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Doi pietoni, un bărbat și o femeie, au fost accidentați de o femeie de 20 de ani, care circula spre strada Unirii. Pietonii traversau regulamentar strada. „Având în vedere şi incidentul petrecut duminică, poliţiştii au adus la cunoştinţa administratorului drumului dificutăţile întâlnite în zonă cu privire la semnalizare”, a declarant purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.


Un accident rutier similar a avut loc duminică pe strada Liviu Rebreanu.

Un bărbat care conducea o mașină pe strada Liviu Rebreanu, spre strada Unirii, nu a acordat prioritate de trecere unor pietoni. În acest context, a surprins și accidentat grav două femei angajate regulamentar în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni, semnalizată cu indicator și marcaj rutier.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter