Actualitate

I-a dat un pumn în față și i-a furat geanta ziua în amiaza mare

Un clujean în vârstă de 60 de ani din Cluj-Napoca, a fost fost lovit de un hoț în timp ce încerca să își pună bagajul în porbagajul mașinii. Individul necunoscut i-a furat geanta cu obiecte personale în valoare de aproximativ 1.500 lei.

Incidentul a avut loc luni, 10 noiembrie, în jurul orei 11:00 pe strada Ciobanului din Cluj-Napoca. În urma plângerii depuse de clujean, poliţiştii au identificat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 48 de ani din Cluj-Napoca.

„Politia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost victima unei infracţiuni de tâlhărie, în timp ce se afla pe strada Ciobanului. Din cercetări a reieşit că unui bărbat, de 60 ani, din Cluj-Napoca, i-ar fi fost aplicată o lovitură puternică în zona bărbiei, în timp ce intenţiona să aşeze o geantă în portbagajul autoturismului, parcat pe strada Ciobanului. Ulterior, persoana necunoscută a sustras geanta victimei şi a părăsit locul faptei, alergând spre strada Primăverii. Aceasta conţinea un laptop, un calculator de birou şi mai multe documente” au declarat reprezentanții IPJ Cluj.


În urma investigaţiilor efectuate de polițiști, cu sprijinul victimei şi al unui cetăţean, forțele de ordine au reuşit să identifice, în scurt timp, un bărbat de 49 de ani, din Cluj-Napoca față de care au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tâlhărie”, faptă prevăzută de Codul penal.

Prejudiciul cauzat este de aproximativ 1.500 lei, fiind recuperat în totalitate de poliţişti. Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Ultimele Stiri
abonare newsletter