Actualitate

Accident de circulaţie GRAV. Două persoane rănite şi trei maşini avariate

Un accident rutier a avut loc sâmbătă în comuna Bonţida, în satul Răscruci, în jurul orei 10:00, soldat cu rănirea a două persoane şi avarierea a trei autovehicule

Un bărbat de 27 de ani, din municipiul Bistriţa, în timp ce conducea un autoturism prin localitatea Răscruci, dinspre Gherla, nu ar fi adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum și trafic. În acest context, a intrat în coliziune laterală cu autoturismul care circula în fața sa și care intenţiona să vireze stânga, pe un drum comunal, fiind condus de un bărbat, de 44 de ani, din Răscruci.

În urma impactului, conducătorul auto de 27 de ani a pierdut controlul asupra autoturismului, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă regulamentar spre Gherla, de un bărbat, de 48 de ani, din Cluj-Napoca.


Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a doi pasageri, o femeie, de 64 de ani, și un bărbat, de 70 de ani, din județul Bistriţa-Năsăud, ambii aflați în maşina care a pătruns pe contrasens.

„Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte în care a avut loc impactul”, au declarat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter